Ontbijttoernooi 2019

Beste BESsers,

Het seizoen 2019-2020 is afgelopen zondag samen met Wilhelmus gezellig begonnen met het ontbijttoernooi. Aan het ontbijt zaten tegen de 50 mensen. Aan het toernooitje aansluitend waren zo’n 70 tennissers die in de wind genoten hebben van de eerste really’s in het nieuwe seizoen.

Ik wens iedereen een mooi tennisseizoen.
Ineke Frijters, voorzitster BES

Klaverjasavond 22 december 2017

Vrijdag 22 december 2017 organiseren wij voor de derde keer dit winterseizoen weer een klaverjasavond voor alle leden van het sportcentrum Mariahoeve en vrienden en kennissen . Aanvang 19.30 uur

Aanmelden kan als koppel op het volgende e-mailadres: keuz@ziggo.nl (graag voor 19 december). Wanneer je geen partner hebt kun je je opgeven en proberen wij je aan iemand te koppelen. We kunnen niet garanderen dat dit lukt maar geven dit een dag van te voren aan je door.

Het inschrijfgeld bedraagt weer € 3,– p.p. , voor een kopje koffie/thee en voor de prijsjes.

We hopen jullie (weer) te zien op 22 december a.s.

Nieuwe website

De tennisvereniging ltv BES heeft een nieuwe website. De nodige pagina’s moeten nog worden gevuld met de juiste content en hier en daar wat foto’s toegevoegd. Er wordt nu hard aan gewerkt de website volledig operationeel te krijgen en hopen dat deze goed in de smaak valt. Indien je suggesties en/of opmerkingen voor de nieuwe website hebt, dan horen we dat graag via info@tvbes.nl.